نحوه ی استفاده از جی تی متریکس

ساخت وبلاگ

استفاده از جی تی متریکس موجب می شود که بتوان تحلیل درستی از عملکرد وب سایت انجام داد و سرعت وب سایت را به درستی بررسی نمود.

سرعت وب سایت را می توان با استفاده از روش های مختلفی تست کرد. یکی از ابزارهای آنلاینی که بدین منظور مورد استفاده قرار می گیرد، GTmetrix می باشد.

جی تی متریکس چیست؟

این ابزار برای تهیه گزارشی دقیق از عملکرد وب سایت مورد استفاده قرار می گیرد. جی تی متریکس به صورت رایگان قابل استفاده می باشد. این ابزار با بهره گیری از دو موتور قدرتمند Google Page Speed و YSlow به بررسی سرعت وب سایت می پردازد و هر آنچه در این زمینه لازم است را در اختیار کاربران قرار می دهد.

اهداف استفاده از جی تی متریکس

استفاده از این ابزار، اطلاعات مهمی در اختیار ما قرار می دهد که بر اساس آن می توان به اصلاح و رفع نواقص و نقاط ضعف وب سایت اقدام نمود. هدف از استفاده از این ابزار این است که به سه اطلاعات مهم زیر دست پیدا کنیم:

زمان بارگذاری صفحه: زمان کلی که آدرس وب سایت به صورت کامل در مرورگر آپلود می شود و موقعیت سرور تست پیش از آغاز گزارش و در طول گزارش ارائه می شود.

سایز کل صفحه: در زمان بارگذاری، حجم تمامی فایل ها و کدها حساب می شود و نشان داده می شود. این اطلاعات برای تحلیل سرعت بارگذاری صفحات مهم هستند.

تعداد کل درخواست ها: در زمان بارگذاری و لود صفحه، شمار درخواست های انجام شده برای آپلود گردآوری و ارائه می شود.

چگونگی استفاده از جی تی متریکس

ابتدا باید یک URL برای آنالیز در این ابزار جایگذاری شود. در میانه های صفحه، جعبه جستجویی وجود دارد که یو آر ال را در این قسمت وارد می کنید. سپس گزینه Analyze را انتخاب کنید. اینک جی تی متریکس شروع به آنالیز می کند. این نتایج با توجه به الگوریتم های جدید ارائه می شوند. در این بخش، احتمالاً توصیه هایی برای شما نمایش داده می شوند.

هر یک از خطاهایی که برای شما نشان داده می شوند را می توان با استفاده از راهکارهای مناسبی رفع نمود. آنالیز نتایج کسب شده و چک کردن پارامترها از اهمیت زیادی برخوردار است. اگر با پارامترها به خوبی آشنا نباشید، رفع خطاها امکان پذیر نخواهد بود.

آشنایی با بخش های مختلف GTMetrix

در استفاده از جی تی متریکس باید به بخش های مهم این ابزار توجه داشت. برخی از بخش های مهم این ابزار را بررسی می کنیم:

ابزار Page Speed: در این بخش پیام هایی در ارتباط با سرعت وب سایت نمایش داده می شود. هر اندازه که این پیام ها به A یا عدد 100 نزدیکتر شوند، متوسط آنها در بخش Page Speed Score نشان داده می شوند.

YSlow: هنگامی که به این بخش ورود کنید، داده های دیگری نشان داده می شوند. هر دو قسمت از سنجه هایی برخوردار هستند که سبب ارتقا سرعت وب سایت می شود. این دو گزینه، دو ابزار مستقل می باشند که جی تی متریکس، هر دوی این ابزارها را در وب سایت در دسترس افراد می گذارد.

Waterfall: در استفاده از جی تی متریکس در بخش Waterfall می توانید چگونگی بارگذاری صفحات سایت را مشاهده کنید. این بخش نشان می دهد که بارگذاری چقدر به طول انجامیده است.

Timings: در این بخش می توان موارد مختلفی را ملاحضه نمود که آنالیز را حرفه ای تر می کنند. این قسمت بیانگر این است که در 1.4 ثانیه سیستم کاربر در حال بارگذاری کردن، تحلیل و ارائه داده ها بر روی صفحات می باشد.

History: در این بخش نمایش داده می شود که وب سایت موردنظر در چه تاریخی چه سرعتی داشته است. در صورت فعال بودن Enabel Monitoring، وب سایت همواره از سوی جی تی متریکس آنالیز می شود.

نویسندگی...
ما را در سایت نویسندگی دنبال می کنید

برچسب : طراحی سایت,سئو, دیجیتال مارکتینگ,گوگل ادز, نویسنده : saeed saeed-jafari بازدید : 46 تاريخ : پنجشنبه 17 خرداد 1403 ساعت: 18:23